Bel: 0652386475

Over ons

Wat wij u bieden?

Wij bieden onze klanten persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en eisen, professionele begeleiding en vanzelfsprekend nazorg voor uw gebouw. Wij hebben inmiddels een grote diversiteit aan klanten opgebouwd. Denk hierbij aan particulieren, makelaars, vastgoedbedrijven en architecten. Op onze website vindt u een aantal referenties van tevreden klanten terug  onder de knop  "Reviews" .

Een vast aanspreekpunt:

Tijdens het onderhoud heeft u altijd een vast aanspreekpunt en wij houden ons aan de wet- en regelgeving met betrekking tot uw en onze veiligheid. Onze materialen zoals trappen en steigers maar ook de schuurmachines worden goed onderhouden en jaarlijks gekeurd. Indien noodzakelijk maken wij ook gebruik van goede valbeveiliging.

Meerjarenproject:

Op onze homepagina hebben wij het al even genoemd maar wij leggen u hier graag ook nog een keer uit wat een meerjarenproject inhoudt;

Wij stellen wij een op maat gemaakt onderhoudsplan, verspreid over meerdere jaren op waarbij uw object goed en professioneel met de juiste producten wordt onderhouden maar waarbij wij de regie houden en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij komen bij u langs en bekijken wat er moet gebeuren maar ook wat er kan wachten. Wij zullen foto’s maken en indien nodig vochtmetingen doen. Vervolgens zetten wij op papier wat er moet gebeuren en verwerken dit tot een duidelijk plan waar kosten al zoveel mogelijk uiteen worden gezet en u dus weet waar u aan toe bent.

Wij doen meer dan alleen schilderen:

U kunt voor meer dan alleen schilderwerk bij ons terecht. Wij verzorgen ook spuitwerk voor grote en kleine ruimtes, behangen voor u met het gewenste behang een kamer (normaal behang, glasvliesbehang, patroonbehang, wij draaien onze handen er niet voor om) maar ook voor het spuiten van binnen- en buitenmeubels bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst of noodzakelijk zorgen wij er ook voor dat de ondergrond dusdanig voorbehandeld/voorbereid is dat het leidt tot een perfect eindresultaat waar u meer dan tevreden mee zult zijn.

Goed om te weten:

Eerlijk duurt het langst: wij maken met grote zorg een offerte maar mocht er onverhoopt sprake zijn van meerwerk (onvoorziene werkzaamheden/kosten die niet in de offerte zijn opgenomen) dan zullen wij u hier altijd direct over informeren en na goedkeuring voeren wij de werkzaamheden dan wederom met grote zorg uit.

Bedrijfs gegevens:

KvK nummer  :  67938663

BTW nummer : NL331571614B01

Naam van eigenaar/directeur:  Iliyan Iliev